WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Mesaj Sayısı : 30 Nerden : Konya Rep Gücü : 51 Kayıt tarihi : 22/06/09
Konu: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 25.09.09 13:40
biz amatör kişilerin yaptıgı parçaların birazda olsun dinlene bilir hale gelmesi için professionaller kendi mix mastering tekniklerini yazsalar en azından amatörlerin yaptıklarıda dinlene bilir hale gelsin
SoNBeLa Disc Jokey
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 25.09.09 16:46
Öncelikle Mix Mastering Anlatılacak Bir Sey degildir Diye Baslıyorum Sözlerime ugras gerektiren birsey tabi bu alemde kimsenin profesyonelce mix Mastering Yapılmıs Gormedim Ben Dahil Bu Arabeskrap Aleminde Hepimiz Acamiyiz bunu Kabullenmeyenler Olur ama Bu Gercek Her Seyden Once Mix Programları Üzerinde Calısmalısın Kurcalamalısın mesela cubase yada adobe audition ile bunu yapabilirsin ama daha kolay sıradan bir mastering uygulaması var genelde cogu kişi benzer programlarıı kullanarak yapıyor bence bu mix mastering degildir ama oyle geciyor
Resimli Anlatım Yada Video Anlatım Yapmak İsterdim Ama Vakit Yok Yazılı Olarak Anlatıyorum En Basit Mix Mastering'i Mixcraft vi benzer kayıt Programında Sesinizi Kayıt Ettiginizde Kayıdınızın Bulundugu Ses çİZGİLERİNE Bakın Birde Beat ın ses Cizgilerine Bakın SeviyEyi Aynı Yapmanız İçin Beatı Alandan Silin Wav Kayıt Ettiginiz Sesin bastan Sona + Yunarıdan Asagıya Ortalı Çizgi Var Bu Cizgiyi kayıdınıza Gore Yukarıya Alınız Sizin Sesiniz Cok Dusukse En UsT NSeviyeye Alıp Kaydedin Daha Sonr Kaydetmiş Oldugunuz Bu Wav Ses Kaydını Tekrar O bolume Atın Beatı da Aralarında Ses Titreşim Farkına Bakın Birde Dinleyin Eger Sorun Varsa Yeniden Ayarlama Yapın Ve Kaydedin En Kısa Şekilde Anlatmaya calıştım Umarım Yardımcı Olurum
mckarasu Master of Ceremony
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 25.09.09 18:08
arkadaşlar bide hangi menüden hangi katagorileri seçiyorsunuz yazarsanız seviniriz
+ Amplitude Dynamic Processing VocalComp, -24, +12dB, Fast
bu tür yani şimdiden tşk ler
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 25.09.09 22:10
ben bu konuyu açarken bir şeyi belirtmeyi unuttum hiç kimse kendi kullandıgı mix tekniklerini oldugu gibi yazmaz ama ufakta olsa bi teknik yazarlarsa çok seviniriz
MeGaRaP Profesyonel
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 5027 Kayıt tarihi : 30/09/08
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 25.09.09 22:41
Tabiki Öyle Bunu Bildigine Sevindim
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 26.09.09 22:07
herhalde kimse yardım etmeyecek
mc_mechul Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Nerden : balıkesir Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 04/04/09
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 28.10.09 14:08
Mesaj Sayısı : 417 Doğum tarihi : 06/08/92 Yaş : 32 Nerden : 1stanbul Rep Gücü : 472 Kayıt tarihi : 19/06/09
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 07.11.09 16:55
evet arkadaşlar mix konusunda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa lütfen mc mechule ulaşsın yardımın için saol kardeşim saygılarımla dj sonbela&kansız style&miss yağmur
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 29.11.09 13:01
aga ben ekledim eger yardımcı olursan çok sevinirim
djmurat64 Profesyonel
Mesaj Sayısı : 37 Doğum tarihi : 22/01/91 Yaş : 33 Nerden : uşak Rep Gücü : 69 Kayıt tarihi : 29/11/08
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 11.02.10 12:38
KARDESIM BEN BATUHAN MURAT ABI YAPTIGI KAYITLARDA COOL EDIT KULLANIYOR.SESİN GÜZEL ÇIKMASINI ISTIYORSAN ÖNCE BI 60 TL YE SOUND BLASTER 5.1 SES KARTI AL COOL EDIT PROGRAMINDA 3 KANAL GIR SAG PANEL SOL PANEL VE ORTA PANEL OLARAK SESLERI PAYLAŞ VE KAYIT BITTIKTEN SONRA SES DALGALARINI YAKINLAŞTIR VE 1.KANALDAKI SES ILE 2 VE 3 U KESEREK DENGELE NE KADAR IYI YAPARSAN OKADAR IYI ÇIKAR SES SONRA SES EFEKTERLERINI AYARLAMALISIN O KISIN KENDINE ÖZEL AYARIDIR.
Anka(Eski) Uzman
Mesaj Sayısı : 128 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 188 Kayıt tarihi : 25/12/09
Konu: Geri: Yardım Edebilir Misiniz ? Profesyoneller 13.02.10 2:44