WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 417 Doğum tarihi : 06/08/92 Yaş : 32 Nerden : 1stanbul Rep Gücü : 472 Kayıt tarihi : 19/06/09
Konu: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 25.10.09 20:41
evet arkadaşlar nakrisle iletişime geçtim bugün konuştum ve ft teklifinde bulundum oda benimle ve arkadaşım kankam dj sonbelayla ft atmayı kabul etti yakında çıkarmayı düşünüyoruz track ı tabi biraz gecikebilme ihtimalide var ama track çıkınca hemen megarapte yayınlicaz saygılar
Mesaj Sayısı : 162 Doğum tarihi : 07/08/92 Yaş : 32 Nerden : Erzincan Rep Gücü : 284 Kayıt tarihi : 15/06/09
Konu: Geri: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 08.11.09 11:39
İnş Kardeşim Hadi bakalım !
kansız_style Emektar
Mesaj Sayısı : 417 Doğum tarihi : 06/08/92 Yaş : 32 Nerden : 1stanbul Rep Gücü : 472 Kayıt tarihi : 19/06/09
Konu: Geri: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 08.11.09 13:47
ama bi aksilik yaşandı ft iptal edildi yeni bir miss buldum miss yağmur bundan sonraki çalışmalarımızı dj sonbela ben ve yağmurla gerçekleştiricez inş.bizim için hayırlısı olur saygılarımla djsonbela&kansız style&miss yağmur
MeMoLi Wip Üyemiz
Mesaj Sayısı : 498 Doğum tarihi : 28/04/87 Yaş : 37 Nerden : edirne Rep Gücü : 5603 Kayıt tarihi : 17/10/08
Konu: Geri: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 12.11.09 21:45
olmayan seyleri site içinde paylaşmayın gercekleşmeyen zaten nakris sonbela ile 2. feat i cıkartıcaktı bunlar reklam kokan hareketler boyle reklam tarzı konularını gorursem kansız seni banlarım ip ban ile pc ile bir daha giremezsin kafede belki sunla cıkıcak bunla cıkıcak ... iptal oldu bunlar kolay atılsın ondan sonra ft elindeyken cıkacak diye reklam yap ama elinde olsun hadi kardesim burası kişisel bilgi degil kimsenin reklamını yayınlamak işimiz degil tonla para siz kendinize reklam yapın diye degil dinleyenler için once track cıkart onu yayınla kansızzz
kansız_style Emektar
Konu: Geri: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 13.11.09 1:39
sen admin olabilirsin ama burak ta benim en yakın arkadaşım kardeşim bunları söylerken altını çizmeni isterim memoli sonbelaya diss atıldı ve bu sitede yayınlandı daha önce nerdeydin bana siteyi savunma kimin ne olduğunu bende burakta çok iyi tanıdık ben yalan yere reklam yapmıyorum neyin reklamını yapıcamki daha bir demom bile yok reklam bana ne kazandırıcak adminsin ama ben senden daha fazla online oluyorum sen yokken ukalayla beraber banladık adamları sadece burak ukala ve ben (Küfür Yasak) trakyayer6 dj sonbela megarap hepimizi kattı karıştırdı bunları burda yazmamam gerektiğinide çok iyi biliyorum ama sende beni çıkarcı (Küfür Yasak) karıştırdığında burda paylaştın bende burda paylaşıyorum eğer beni özel pm den uyarsaydın bende aynı büyüklüğü gösterirdim
ama sen öyle yapmadın bende hakettiğin karşılığı verdim diss atan adamların sitede yazdıklarınıda söyleyim nerde bu yetkili kşiler hani moderatörler nerden adminleriniz ben bu diss i burda paylaştım neden kimse beni banlamıyor ne sikim bi site bu diye yazdılar adminsin yani benim üyeliğime girme hakkna sahipsin gir ve benim özel pm yi oku ben bu site için kimle niçin atışmışım ve sen bana adamlık tarslıyorsun ben bunları hakketmedim kardeşim elimden geldiğince burağın yokluğunu belli etmemeye çalıştım gir bak
efsanem058 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Nerden : angara Rep Gücü : 6 Kayıt tarihi : 05/12/09
Konu: Geri: nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti 07.12.09 19:41
soNbeLa seNi ve eKibini oLsun haYranLarını oLsun ve diĞer arKadaşLarımızı oLsun siTeme sayGıyLa bekLerim, geLirseniz oRtam oLursa çoK seviNirim, Tekrar teŞekkürLer ...
SaYın aRKadaşLar
En son SoNBeLa tarafından 08.12.09 20:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : reklam yasak alakasiz mesaj duzenlendi)
nakris dj sonbela ve kansız style ile ft teklifini kabul etti