Sevgili üyelerimizden kansız_style forumumuzda gosterdigi performanstan dolayi teşekkür ediyorum ve üzülerek bu uyarıyı yazıyorum degerli kardeşimiz arkadasımız forumda bazı paylaşımlarda durumun ciddiyeti fark etmeden gercekte ne denilecegi dusunulmeden ve emin olmadıgı konular hakkında yarum yazma ve konu acmasından dolayı bu uyarıyı vermek zorunda kaldım bir kac dusuncem ve kurallarımız + bilgilendirme yazmak istiyorum kansız_style
arkadasımıza
1.kesin olmayan ftleri cıkmadan once kesinlikle yayınlamaz konu acmayız (en cok duyulmuş isim fti seslendirmedigi surece konu acmak yanlıştır)ft kabul edilip iptal edilir sorunlar cıkabilir
bu konu bizi dedegil uyeleri rapperları rahatsız eder burak arkadasım tripkolikle olan fti dogruladı
farzetki boyle bi konusma olmadı konu yine acılabilirdi yani rapperlar ve üyeler reklam amaclı actıgını dusunur
2.forumda üyelerden kendini büyük görüyorsun Wip Üye rütben var diyemi bilmem belkki o sekilde dusunmesende o şekilde cevap yazıyorsun
örnek paylasıma tesekkur edenlere verdigin cevaplar ukalaca
+ tabiki güzel olucak o ftte kankamda var(herkes begenmek zorunda degil seven var sevmeyen var )
3.admin,mod,uye gorevlerinbi tam bilmiyorsun admin modları yonetir konu acmaz normalde ve forumumuzda cevap yazmak dısında paylaşımını gormedim bir kere su link calısmıyor bende var o track upload ettim alın linki editleyin yazan mesajını gormedim aksine admin mecburmus gibi evet kanka linkle ilgilen yazan mesajını gordum
neyase kısaca wip üyeligin tavırların devam ederse alınacaktır kendim tarafından
iyi forumlar
gun içinde gelirsen konuya cevabına gore acılan bu konuyu silerim kardeşim