WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk
+3
Fear Style
kansız_style
Anka(Eski)
7 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 128 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 188 Kayıt tarihi : 25/12/09
Konu: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.01.10 18:14
Dj Akstil Arabesk rapin unlu djlerinden bir turlu websitesi acılmasını uygun gormeyen burak en sonunda sevenlerini kıramadı webmasterlıgı Dj sonbela'tarafından yapılan dj-akstil.tk hosting megarap.net tarafından karsılanmaktadır...
kansız_style Emektar
Mesaj Sayısı : 417 Doğum tarihi : 06/08/92 Yaş : 32 Nerden : 1stanbul Rep Gücü : 472 Kayıt tarihi : 19/06/09
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.01.10 13:46
güzel haber usta:)
Fear Style Uzman
Mesaj Sayısı : 162 Doğum tarihi : 07/08/92 Yaş : 32 Nerden : Erzincan Rep Gücü : 284 Kayıt tarihi : 15/06/09
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 29.01.10 21:55
Hmm dns error vermiş bi göz atın
Anka(Eski) Uzman
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.02.10 21:32
Error Veren Birsey göremedim
Fear Style Uzman
Mesaj Sayısı : 162 Doğum tarihi : 07/08/92 Yaş : 32 Nerden : Erzincan Rep Gücü : 284 Kayıt tarihi : 15/06/09
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.02.10 22:35
yenilersen olmaz tabe
Anka(Eski) Uzman
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.02.10 23:17
sacmalama dns ile calışan bir sistem suanda sadece megarap.net te var sunucusu oldugumuz siteler yönlendirme ile calısıyor bilmişlik yapmanın boş konusmanın anlamı yok sistemin yada saglayıcının hatasıdır...
Fear Style Uzman
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 24.04.10 16:00
Kardeş Bu kadar sinirlenmene gerek yok ! Saçmlasam bile sana soracak değilim ! Yönlendirme Olduğunu biliyorum ...Sistem Hatası Bir gerçek Bu İşleri benden İyi bildiğini Sanmıyorum Bölümünü Okuyorum
SoNBeLa Disc Jokey
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 24.04.10 19:54
helal kanka hehe
sanane Acemi
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Hiç Kimsenin Olmadığı Yerden Rep Gücü : 31 Kayıt tarihi : 17/12/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 28.04.10 17:24
SoNBeLa demiş ki:
helal kanka hehe
Way Tasarımıda Çalmış Ya Bi Adam Bu Kadar Üçkağıtçı Olmazki Bükemediğin Bileği Öpeceksin Anlamıyorsan Adamların Emeğine Niye Saygısızlık Yapıyorsun...
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 30.04.10 19:51
sosyete kardeş webmaster dj sonbela yazıyor desing by dj sonbela yazmnıyor illaki sonbelayı eleştirmekse amacın eleştir ama haksz yere degil
sanane Acemi
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : Hiç Kimsenin Olmadığı Yerden Rep Gücü : 31 Kayıt tarihi : 17/12/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 30.04.10 20:29
Salağı Adamın İsmini Niye Siliyor Ozama Yan Tarafa Biyere Yazsın Ondan Sonra Ben Tasarım Yapıyom Ben Onu Yapıyom Bunu Yapıyom Diyorlarya İllaki Ağzımı Bozduracanıc İpnelik Yapmayın....
Fear Style Uzman
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.05.10 22:06
(üzgünüm Engellenmiş Kelime) Yavşak Senin Çapın Kaç Konuşuyorsun Kimin Forumunda Olduğunu Unutma :@ ! Sanane Sana Giren Çıkan ne ! Reklamsa Reklam Adam Tasarımıda Reklam yapıyor belki ! Biraz Adam Olun Emeğe Saygı Vermeyi biliyosan bunada ve gülüm Kalvyede olmaz bu işler çok canını acıtıyorsa yap track görelim
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.05.10 22:12
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gir Bak Albüm Yaptı Adamın Albümünde 2 Tane Şarkım Var Sen Giderken Biz Geliyorduk...Albümde Dj Veyso Vs.. Var Albümün İçinde Sen Neden Yoksun Senin Çapın Halka Sanırsam
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 01.05.10 22:15
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 10:48
1. Benimde Benim sitem dışında olan rapler var 2. Reklam Yapma Moruk 3. 2010 Da rap Çıkarmışın Adamlık Yapıyorsun 4. Ben 2007 den Beri Bu Alemdeyim 5. Millet bi veyso hevesi tutturmuş 6. Hayırlı Olsun 2 Trackin olmuş 7.Benim çapıma istesende yetişemezsin 8. Dediğim Gibi Sorunun Varsa Reklamla Çözemezsin 9. Track Derken İşine Geleni Anlama Ben gerçekler demiştim 10 . Bu Arada Başarılar Moruq Çok Çalış ! Böyle Ona Buna Lafla Olmaz
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 12:49
Hehe Güldürme Beni Salak Ben Ne Zamandan Beri Yapıyom Bu İşi 2006'Dan Beri Senin Bikere Hiç İsmin Yokki Bi Paylaşım Sitesinde Google Ağaya Dj Sosyete Yazdınmı Gerisi Bilmem Ben Sen Nerede Bir Free Beat Albüm Veya Bi Albüm Çıkarttın Valla Hiç Görmedim 013-Suıkast Sor DjSosyeteyi Tanıyomusun Diye Sana Sokar Çıkartır O Kadar Diyorum...Ben Senin Çapına Düşmemem Çünkü Ben Sende Üstünmü ve Tanınmış Bir Djyim Git Arabesk Rap Paylaşım Forumlarına Yaz Farkı Gör....Senin Sponsorun Bile Yoktur Be Çocuğum... Kendi Cebinden Harca Tabi Konser Vs. Parti Bi Boka Çıkarsan Dj Veysoyada Adanlık Taslama Seni Belağını S.İ.K.E.R.İ.M Akkılı Ol...Fear Style Hehe Dünkü Velltsin Sen Daha...İşine Takıldığın Adamları Doğru Seç Sonbelanın Beatleri Ben Yapıyodum Benim İşim Var Sen Yapı Ver Diyordu Adam Sandık Bizde Yardım Ettik....
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 12:52
2007'DEN BERİ YAPISYOSUN DEMEK SİTENDEKİ Zİ.DEFTERİ NEDEN AZ OZAMAN ŞARKILARIN ZATEN BERBAT KALİTE DENEN Bİ B.O.K YOK DAHA BİDE DİO BENİM ÇAPIMA ÇIKAMAZSIN ÇAPINA SOKAYIM SENİN SENİN ÇAPINA ÇIKACAĞIMA HİÇ UĞRAŞMAM BU İŞLE....
DiaBLo Profesyonel
Mesaj Sayısı : 36 Nerden : Amasya Rep Gücü : 38 Kayıt tarihi : 28/04/10
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 18:44
2 tane rap cıkartmıssın onu burda konusma burası suanda onun olmasada sonbelanın adını taşıyan bir forum kaşınıyorsun orası belli ama once adam ol oyle konus bu forumda arastırdım herseyin calma milletin adını kullanarak bir yere gelmeye çalısıyorsun googleda araman nasıl cıkıyor Dj Sosyete Familia Tokat Gurur Part2 Dj Sosyete Vs Cevap & Fieber Feat Hayki & Garez Dj Sosyete Ft Ugur-E ^ Umit Tanyildiz - O Aski Tattiran Dj Sosyete Vs.Familia Tokat Papatya Free Beat
melodilerin orjinal ismi yada oırjinal sanatcısına vs yap reklamcı kardeş
SoNBeLa Disc Jokey
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 20:35
Arkadaşlar Dj SosyeteYe İstek 3 Beat Yaptırdım 1ini Free Yayınladı Bana Vermeden Once Zaten O Yuzden Tartıstık Hala Konustugumuz Halde Bir Forumda Arkamdan Konustu Neyse Dj DİYE BİRİNİN Rapte Gecmesi İllaki Beatı O Yaztı Demek Degil Mix ve Söz Yazdıgım BirCok Rap Var Beatı calmış Vs Diye Konusmasın kimse Neyse Sosyetenin ALDIGIM Beat Te Okuyan Adamın bile ismi gecmiyor Cunku Özel Rapte Kullanıldı Bakınız GOOGLE Sonuclarından 1 RESİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2006 DEMİŞSİN ATMAK BEDAVA 2008DE YANIMA GERLDİGİNDE SUMSUKTUN LAROV SENİN Bİ YERİNİ KALDIRDI Kİ ODA BANA CALMA TASARIM YAPMISTI ARABESKRAP.NET İN TASARIMI
AKSTİL KARDEŞİMİN SİTEDİNE GELELİM TASARIM LEGAL DİZAYNİN V2 FREE TASARIMINDAN VE BURAK BENİM ARKADASIMDIR İZİN ALIP ALMADIGIMI NEREDEN BİLİYORSUN
Başka Acıklama Yapmam Adfam Gibi Gormedigim Reklam Peşinde Olan Aptallarla Sitede Bile 5 tane Track var adamım diye piyasada geziyorsun reklam amacın da yani biras rap ekle rap cıkart sitene ondan sonra reklam peşinde koş kocum yol al boş muhabbetlerin
Fear Style Uzman
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 20:38
Yavşak 2007 de adım efsane style idi ... Senin G.ö.t.ü.n.e koyim 2006 da ben niye duymadım seni ... 2006'da Track yapdın hadi iyi ! ondan bundan tasarım aldın , hayal rapinizle destekleri çaktınız ! Üç beşdal yar...ağı toplanmış site kurmuşlar ! ! O sitede yeni moruk z.defterinide gözlerini iyi açda oku ! Senin yapdıklarını biz amatörlerden duyuyoz senin gibiler dinlemesede olur moruk çoluk çocuk dinlemesede olur sorun yapmıyoruzzz ! erzincanım dinlese yeter .. İsimlere bak musti 45 bilmem la oğlum işinize bakın biz sizin gibi yavşaklar bizi dinlemesede olur .. sizin gibi p...iç diye tanınacağımıza şerefimizle tanınalım daha iyi ! Biz senin gibi 2-3 tracğin lafını yapıp Kardeş dediklerimizin arkasından konuşmadık konuşmayızda yol al moruk ! Googleye gelince ismim yabancıdır ondan çıkmaz tam ismimi yazarsan çıkar moruk !! Ha bide sen sosyete çocuğusun söylediklerine dikkat et biz delikanlı adamlarız SENİ BOZARIZ ( Engellenmiş kelimeleri sildim ) Pardon
En son Fear Style tarafından 02.05.10 20:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 20:46
ABİLERİM BU KONUYU OKUYUP SİLİN FERCEK ŞU SİZDEN DİSS BEKLİYORUM UZUN ZAMANDIR BU PİYASADAYIM AMA ADIMI BİR BEN BİRDE HAYAL. DENEN O LANET FORUM BİLİYO KRALMIS SOKAM ONUN KARIYA NEYSE BANA DİSS ATIN ANA BACI LAF YOK AMA BENDE SİZE MALATYA STYLE İLE DİSS ATAYIM KIRMAZ BENİ O YAVSAKLAR İKİMİZİNDE REKLAMI OLUR KONUYU HEMEN SİLİN PM GONDERİYORUM GİTMİYOR KUSURA BAKMAYIN
sanane Acemi
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 02.05.10 21:00
DiaBLo demiş ki:
2 tane rap cıkartmıssın onu burda konusma burası suanda onun olmasada sonbelanın adını taşıyan bir forum kaşınıyorsun orası belli ama once adam ol oyle konus bu forumda arastırdım herseyin calma milletin adını kullanarak bir yere gelmeye çalısıyorsun googleda araman nasıl cıkıyor Dj Sosyete Familia Tokat Gurur Part2 Dj Sosyete Vs Cevap & Fieber Feat Hayki & Garez Dj Sosyete Ft Ugur-E ^ Umit Tanyildiz - O Aski Tattiran Dj Sosyete Vs.Familia Tokat Papatya Free Beat
melodilerin orjinal ismi yada oırjinal sanatcısına vs yap reklamcı kardeş
Orj Parçarlı Mehmet and Murat't Başka Varmı? İnanmayan Varsa Atsın Orj Melo Kaliteyi Görsün Sonra Konuşsun.... Heytbea
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08
Konu: Geri: Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk 03.05.10 23:13
işte o zaman bu sekilde yayınla Dj SoSYETE vS Mehmet and Murat't - Başka Varmı? Diye Rapcilerin ismini ft gibi kullanma
konu farklı yollara saptı ve tartısmaya neden oldugundan dolayı bu başlık kilitlenmmiştir iyi forumlar
Dj Akstil Sonunda Web Sitesi Açtı www.Dj-akstil.tk