Bir Kalp Çizdim Bedenime Sadece Adın Yazılı Yalnız Bedenimde..
Bir Tanemm Aşkımı Küreselleştirmek istiyorummm
Sevgilim Özlemin beynimi Uyuşturuyor, Ayrılık Yüreğimi Karıncalandırıyor
Razıyım Sorgusuz Tutuklanmaya Eğerki beni Seviceksen kalbinde Bir ömür Müebbet yatmaya..
Onlarla Beraber Büyüsün diye Sevgimi Çiçeklere yazmak isterdim Seviyorum Seni...
Hayatım Aldığım her Nefeste Ve Attığım her Adımda Seni Düşünüyorum...
Herkez Derin Uykudayken Ben Sana Dalıyorum...
Şimdi Anladımki Aşkımız Bir Fıkra'y mış...
Seni Çok Seviyorum Diyorum Sevgi Bu Değil belki, Sen Bıçaksın Durmandan içimi Deşiyorum O bıçakla Dersem, gerçek Sevgiyi Anlatmış Olurum belkide.
Sen Olmayınca Güneş Doğmuyor, Kabahat Sende Değil, Seni böyle Sevende....
Sen Rüyalarımın Gül Kokususun Aşkım....
Senin için Dağları Devirir Aslanlarla Boğuşur Fırtınalarla Yarış Eder, Okyanusları Aşabilirim..Yağmuır yağmazsa yarın Seni Durakta Bekleyeceğim...
Sevgilim, Aşkınla Dondurma Gibi Erimek istiyorum :=)
Dünyamı Sevgi Ve sevinçle Aydınlatıyor, her günüme ilkbaharın ılık Sözlerini Katıyorsun...
benim Sevgim ve Aşkım kalbin Süsü Değildir, Kendisidir....
Dinlediğimiz Müziklerde Yoksun! Okuduğum Bütün Dünya Klasiklerinde Seni tarfi Edeni bulamadım... Anladımki Sen teksin Bu yüzden bana Ait Bi Klasiksin...
Bir tanem Düşlerim Aşksız Kalırsa Yaşayamam
(
Biz Bir Birimizin hiç Birşeyi Olmayacaktık Ama Herşeyi Olduk, Seni Gördüğüm her gece , Her Sabah, Gözlerime Yerleşen O Pırıltıyı Senin de taşımanı istiyorum bebeğimm...
Kitledim Yüreğini yüreğime, Anahtarınıda Denize Attım Artık Sadece Benim ve benimlesin Aşkım
....
Acı ve Hüzünler Yıldızlar Kadar uzak , Mutluluk ise Gözbebeğin kadar yakın Olsun, Umutların gerçek Ve gerçeklerin mutluluk Olsun Aşkım...
Senden her gün gelen Çiçekleri Seviyorum, Dünyanon En tatlı kadını ( Kızı ) Olduğumu Duymak Hoşuma Gidiyor. Bana Gönderdiğin Çiçeklerin hep yanında Duruyorum...
En Azından Bu Dünyanın Bir Yerinde Olman Bana yetiyor Sevgilim...
Hayatımda Öyle Bir Cümlesinki Sana Nokta Koyamam Aşkım...
Aynalara Bakmanı istemiyorum Çünki yansımanı bile Kıskanıyorum...
Sesini Duysamda Her An Yüzünü Görmek Gibi Değil, özlediğimi bil her an sevgilim, hiç bir şey seni sevmek gibi değil...
Sen Bir Prensessin benim için, Ben İSe Senin için bir Prens Olmak istiyorum Aşkım...
Gönderdiğin mesaj Gece Gündüz Benim Sevinç kaynağım Oluyor, Ruhumda Vaar Olan herşeyi özellikle Aşkımı sana Açtıpımdan Şüphen Olmasın Sevgilim..
Adını Gök Yüzüne Yazdım Bulutlar Sildi, Sahile Yazdım Denizler Sildi EN Sonunda Kimsenin uLaşamayacağı yere "kalbime" Yazdım kimsenin siLmeye Gücü Yetmedi Aşkım..