WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Mesaj Sayısı : 2575 Doğum tarihi : 03/04/94 Yaş : 30 Nerden : Elazığ Rep Gücü : 3018 Kayıt tarihi : 14/07/10
Konu: Seçimi size bırakıyorum.... 13.01.11 13:34
Arkadaşlar bir kaç ay önce ''Ferman-millete isyan'' adlı rap ı indirdim çok begendim ve dinliyorum Bu gün de '' Dj sonbela - sebebi neydi sevgilim gidişinin '' adlı rapini indirdim ve bunu da begendim dinliyorum ikisinin fonunun aynı oldugunu fark ettim Ve şimdi sizlerle 2 parçayı da paylaşıyorum SEÇİMİ SİZE BIRAKIYORUM DİNLEYİN VE KARAR VERİN HANGİSİ DAHA GÜZEL....
ya orası öyle öyle ama herkesin zevki farklı ben hangisi daha çok tercih edilecek merak ediyorum bunun için bu konuyu açtım (bu arada oyunu bekliyorum)
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08
şimdi ben oyumu açıklayayım yanlış anlaşılmasın ferman hayranı oldugum için degil ben tarafsız yaklaştım sonbelanın ki de hoş olmuş ama bence ferman-milete isyan
fatmanur Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 2575 Doğum tarihi : 03/04/94 Yaş : 30 Nerden : Elazığ Rep Gücü : 3018 Kayıt tarihi : 14/07/10
eee tabi tarafsız yaklaşmak önemli ama ciddi tarafsız yaklaştım ben şimdi fermanın hayranı diye ferman a oy verdi diye düşüneceksiniz ama degil valla ben çok tarafsız yaklaştım
SoNBeLa Disc Jokey
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
ben sadece dinledim ankete katılmadım gidipte fermana oy verseydim resmen mallık yaptıgımı düşünürdünüz yani tarafsızlık söz konusu oldugunda kendi parcamız hakkında yorumum yok ancak fermanınki amatörce olmuş hele eslow tam bir amator rapci gibi okumus
BÜSRAP Acemi
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : Canakkale Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 17/01/11
Öncelikle Arkadaşlar Ferman İçin Amatör Diyen Birisi Olmadı Bu Konuda YapıIan Rap Amator Gibi Demişler Ve Bencede O Konuda Haklılar.Sonrasında Ferman Mı SoNBeLa MI Diye Acılmış Bir Ankette Degil Ferman Kardeşimi Severim Kendisi Benim Hakkımda Bir İnsanla Oturup Kalkmadan Hakkında Yorum Yapamam Demişti Ve Bende Kişiligi Hakkında Yorum Yapmayacagım Şu Kadarını Söyleyeyim 2009 Yılından Beri Ferman Kardeşimin Extradan Destekcisiyim Kendisini Her Yerde Savunmuşumdur Özellikle Malatya Styleden Ayrıldığından Beri. www.rapcenter.net Adında Bir Forum Vardı SuAnda Aktif Forum Degil + Webmaster'ı Arkadasımdı Fermanın Raplerini Yasakladı + Herkes Rap Yapar Ferman ise Soytarılık Gibisinde Nick Kullandıgı Dönemde Fermanı Savunan Bendim Röportaj Yaptıgımda Aldıgım Tepki Röportajı Yayınlamamamı Engelleyememiştir Ki Qarizma İle Ft Attıgı Dönemlerde Olan Bir Olaydı Çekemeyiyorsunuz Şeklinde Yanıtlamıştım Kısacası Tarafsızca Yaklaştım Konuya benim Kendi Görüşümdü Ferman Saygı Duydugum Biri Oldugunu Belirterek Bu Uzun Yazıyı Okumakla Zamanınızı Çaldıgım İçin Özür Dilerim
fatmanur Bayan Admin
ya yok kimse ferman a amatör demedi haklısın da ırmak ferman ın rap ı amatörce olmamış demey çalışmış heralde bu arada konulara tarafsız yaklaştıgını biliyorum seninle alakalı bi konuda bile bencillik yapmadıgın için teşekkürlr
BÜSRAP Acemi
Mesaj Sayısı : 9 Nerden : Canakkale Rep Gücü : 9 Kayıt tarihi : 17/01/11
lütfen kişiligi karakteri falan karıştırmayalım ben insanları karşılaştırın diye açmadım bu konuyu rap ları karşılaştırın diye açtım evet burak(sonbela) karakteri çok oturmuş düzgün bi insan eren(ferman) de aynı şekilde çok düzgün kaliteli bi insan ama bu konuda sizce hangisi daha iyi daha düzgün birisi diye sormadım eyer mümkünse konuyu oku ona göre cevap ver ''BÜSRAP''
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08