WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Anket
Dj SoNBeLa Arabesk Rap Dj'ligine devam etsin mi?
Evet
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_lcap91% Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_rcap
 91% [ 32 ]
Hayır
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_lcap3% Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Banane ki
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_lcap6% Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_rcap
 6% [ 2 ]
Toplam Oylar : 35
En son konular
» Konunun ismi Nick :D
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty25.06.22 23:50 tarafından SoNBeLa

» AliExpress jetonlarla satın al (Dolandırıcılığı)
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty04.06.17 0:52 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon 5. bölüm prison break
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty13.05.17 23:32 tarafından MAKSOZ

» PokeMon Go Android Telefonlarda - PokemonGo.Apk
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty13.07.16 21:41 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon basliyor prison break
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty27.06.16 18:30 tarafından SoNBeLa

» www.MarketTekno.com 7 Ülkeden Türkiye E-ticaret
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty22.03.16 12:14 tarafından MAKSOZ

» "Dj SoNBeLa - Elin Kadını 2014"
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty06.10.14 12:59 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Matem 2014
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty04.09.14 1:13 tarafından SoNBeLa

» ozlem Ay Vs Dj SoNBeLa - Imtihan 2014
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty04.09.14 1:07 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Sen Yoksun 2014
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty04.09.14 1:02 tarafından SoNBeLa

Kayıt Ol Reklam Tıkla Forumumuzu Destekle
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Ayın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SoNBeLa
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_lcap Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Voting_bar Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_rcap 
fatmanur
 Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_lcap Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Voting_bar Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Vote_rcap 
ANKA
PiirLanTaa
MeMoLi
kansız_style
Dreamboys
Sevdal
ossie ustam
TaTLıBeLa
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap adresi saklayın ve paylaşın
Anahtar-kelime
ferman beatz beat zalim eskidi sevemem akkan tatlıses
Istatistikler
Toplam 4574 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: slymn23

Kullanıcılarımız toplam 14718 mesaj attılar bunda 2693 konu
Kimler hatta?
Toplam 121 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 121 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 365 kişi 02.11.24 20:58 tarihinde online oldu.
Like/Tweet/+1

Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm

3 posters
YazarMesaj
SoNBeLa
Disc Jokey
Disc Jokey
SoNBeLa

Erkek
Doğum tarihi : 10/06/90
Rep Gücü : 8799

Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty
MesajKonu: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty27.01.11 19:22

Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm 6612ddffae25d4b83ac342683a2974d4_1285939171

Kırmızı Başlıklı Kız

Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı. Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle izledim bu garip kızı. Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu!.. Yürüyüşü bile normal değildi. Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan.

Yine de bıraktım peşini kendi işime döndüm. Ama aklım o kıza takıldı bir kere... Bir gidip bakayım doğru mu söyledikleri dedim kendi kendime; gerçekten böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini kontrol etmek istemez miydiniz? Orman benim evim. Ben hem ev sahibiyim, hem de diğer orman sakinlerine karşı sorumluyum. Neyse uzatmayayım... Gittim, baktım ve gerçekten bir büyükanne buldum. Sorduğumda
"evet o küçük kız benim torunum" dedi.

Ben de sorumlu bir kişi olarak; "bu küçük kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!..." dedim ve anlattım küçük kızla karşılaşmamı... Büyükanne de ürperdi ve birlikte küçük kıza bir ders vermeye karar verdik. O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım. Küçük kız birazdan içeri girdi. Seslendi cevap verdim. Ne şaşkın bir çocuk!.. Beni büyükannesi sanıvermişti. Ben benim büyükannemi değil sesinden, kokusundan bile tanırım oysa ki. Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz. Kulaklarımın niçin büyük olduğunu sordu. Ne ayıp şey hiç sorulur mu!... Yine de çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım.

"Seni iyi dinlemek için"... Ama bu sefer kalkıp da burnumun niçin büyük olduğunu sormaz mı!.. Küçük kız hiç mi hiç terbiye almamış. Ben zaten burnumu kendime kompleks haline getirdim, öz-güvenim sallantıda. Psikologlar, estetikçiler... Dünya para harcıyorum ama nafile. Yine aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yüzüme vurmaz mı! Tabi ki kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız? O sinirle ayağa fırlayıp peşinde koşturmaya başladım. Birden ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi. Beni
"seni hain kurt, büyükanneyi yedin değil mi?.." diye suçlamaz mı !.. Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı. Malum yaşlılık,kulakları iyi duymuyor. Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi. Tabi ben de adalet bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden zor attım kendimi. Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi
o gün - bu gün ormanda bile yüzümü rahat gösteremez oldum. Adım haine çıktı.
Yeter Artık... Ben Suçsuzum...
fatmanur
Bayan Admin
Bayan Admin
fatmanur

Kadın
Doğum tarihi : 03/04/94
Rep Gücü : 3018

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty28.01.11 12:02

kop kop tabi iki tarafıda dinlemek lazım bak kurt ta kendine göre haklı
SoNBeLa
Disc Jokey
Disc Jokey
SoNBeLa

Erkek
Doğum tarihi : 10/06/90
Rep Gücü : 8799

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty28.01.11 13:36

demi ama
fatmanur
Bayan Admin
Bayan Admin
fatmanur

Kadın

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty28.01.11 14:14

yani bak biz simdiye kadar kızmızı başlıklı kız a yazık diyoduk şimdi kurt a yazık
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek
Doğum tarihi : 21/08/90
Rep Gücü : 2302

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty28.01.11 15:40

kop kop evet yha manyak olmuş acdım şimdi kurta Sad
fatmanur
Bayan Admin
Bayan Admin
fatmanur

Kadın

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty28.01.11 17:28

vah zavallı kurtttt
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek
Doğum tarihi : 21/08/90
Rep Gücü : 2302

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty22.02.11 9:03

ee agzı olan konusuyor bi kere dediniz mi kurtu dinleyelim diye herke kendince haklı
fatmanur
Bayan Admin
Bayan Admin
fatmanur

Kadın

MesajKonu: Geri: Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm    Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Birde Kurdun Ağzından Dinleyelimm Empty22.02.11 12:38

ben vijdan azabı duyuyorum okan düşündükçe bakarmısın yaaa herkes kurt suçlu sanıyo kırmızı başlıklı kızın ne yı(üzgünüm Engellenmiş Kelime) oldugunu bilmiyorlar agla Very Happy

1 sayfadaki 1 sayfası