geçmişiyle yaşayanları sevmem. dün dünde kalır canım... bende giden gittigi gün biter gecmişe mazi denir ama sende gelen gideni siler ben yer doldurmam yer aratırım..
Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, Kandığınız yerden devam edersiniz ancak..
Sen bana “ bir ömür “ uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım sevgili. Gelmeyeceğini bile bile ben hala seviyorum seni ...
Senı grdum az once hp aynısn ... hep aynı tatlılık hp aynı gulus ,,, hala bnde sklı gbı .. hala bnm ıcn gluymusn gbı... bnm ıcn yasıymusn gbı... ama onemı yok bnm ıcn yasamasanda , o gulusn bna yterrr... ESMERIM
Senı grdum az once hp aynısn ... hep aynı tatlılık hp aynı gulus ,,, hala bnde sklı gbı .. hala bnm ıcn gluymusn gbı... bnm ıcn yasıymusn gbı... ama onemı yok bnm ıcn yasamasanda , o gulusn bna yterrr... ESMERIM
bnm akLım suan sende
sen benı hıc sewmesnde
umudum war haLa war bnm
oLucaz bır qün senLe..
kaLbımde Sen akLımda sen ♥ ♥
Gitmek cesaret ister.Gidecegin yer neresi olursa olsun sevdiklerinle arana mesefe girince varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz. Vedalaşmakta zor iştir bilir misin? Oturursun geminin kıçına, bakarsın sevdiklerine. Gittikçe ufalırlar ufalırlar, kaybolurlar. O zaman anlarsın işte vedalaşmak asıl kalana değil gidene koyar..
"Birini sevmek istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, Biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi"..
- İnsαnlαr ne kαdαr zeki olursα olsun, sevdiği kişinin bir sözüne kαnαcαk kαdαr Aptαldır αslındα .
Öyle sevdim ki seni Bitmedi... Gözlerimdeki özlemler, Gönlümdeki tutsaklık, Yüreğimdeki yalnızlık bitmedi. Yıllarca sevdalı, Yollarca bezginim hayattan... Öyle bir ateş ki yürekte yanan sönmüyor, Öyle bir gitti ki uzaklara dönmüyor Ve...tutsak duygularla, Öyle sevdim ki seni İnan senden başka kimse bilmiyor....
Sewqilim olsun istemiyorum,sewdiqim olsun istiyorum.Herqun qörmek deqil,benim olduqunu bilmek istiyorum.Elini tutmak deqil,kıyamadan sadece qözlerine bakmak istiyortm.iki qünlük deqil,ebediyen sürsün istiyorum.Uqruna ölmek deqil onun için yaşamak istiyorum..♥..ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM ??..