WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Mesaj Sayısı : 290 Doğum tarihi : 15/08/92 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 383 Kayıt tarihi : 03/03/11
Konu: Dj SoNBeLa & SeVDaL - Ecelim Oldun Sonunda (Demo) 28.05.11 16:13
abime Çok teşekkürlerimi sunuyorum thansk to SeVDaL ben oluyorum arkadaşlar aylar sonrada olsa yapıldı beni kırmayıp hasta hasta mikrofon başına yani kayıt başına giren Dj SoNBeLa 'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendisine acil şifalar dileyerek bu sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum ilk rap şunuda hatırlatmak en dogrusu olacak rapci degilim. burak abimin 2008 ve öncesi ile çalışmalar yapacak sözünü biliyorlar laf cıkartmasınlar kendisi benim amcamın oglu ne para ile atılmış ft nede karşılık için aksine benim için hastayken kayıt aldı belkide kendini rezil etti kim ne derse desin ben beğendim buyrun indirin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]