WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Kaybolmuş 05.06.11 10:11
Mahallenin iki afacan kardesi tüm mahalleliyi biktirmis. Sürekli ana-babalarina sikayet geliyor mahalleliden. Kirilan camlarin kuyruguna teneke baglanan kedilerinlastigi indirilen arabalarin sorumlusu hep afacan kardesler. Ana-babasi usanip bu durumdan kilisenin papazina anlatirlar durumu ve yardim isterler. Papaz "gönderin çocuklari konusayim" der. Çocuklari gönderirler. Papaz önce büyük oglani çagirir. "Söyle bakiim evladimTanri nerede?". Çocuk susar. Papaz tekrar sorar:"evladim söylesene Tanrimiz nerede?". Çocuk susmaya devam eder. Papaz israrla sormaya devam eder çocuk susmaya.. Sinirlenir Papaz"konussana be çocuk nerde Tanri?". Çocuk aniden firlarkiliseden kosarak kaçiyorken seslenir kardesine "kaçalim çabuk!". Eve giderlerodalarina çikip kapiyi iyice kapatirlarküçük oglan sorar büyügüne "neden kaçiyoruz?" Büyük yanitlar: "iste simdi hapi yuttuk Tanri kaybolmus bizden biliyorlar!!!"
fatmanur Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 2575 Doğum tarihi : 03/04/94 Yaş : 30 Nerden : Elazığ Rep Gücü : 3018 Kayıt tarihi : 14/07/10
Konu: Geri: Kaybolmuş 11.06.11 17:32
hahahah yıkıldım gülmekten yhaaaa süper p. için teşekkürler
SoNBeLa Disc Jokey
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Geri: Kaybolmuş 13.06.11 7:23
demi ama XD
fatmanur Bayan Admin
Mesaj Sayısı : 2575 Doğum tarihi : 03/04/94 Yaş : 30 Nerden : Elazığ Rep Gücü : 3018 Kayıt tarihi : 14/07/10