WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Ferrari-Porshe-Murat 05.06.11 10:14
Arıza yapan Murat şoförü o sırada yoldan geçmekte olan bir Ferrari'yi durdurur ve kendisini benzinliğe kadar ...ürmesini rica eder Murat' Ferrari'nin arkasına bağlarlar. Ferrari'yi kullanan "yalnız ben hızlı şoförüm" der ve ekler: -Eğer fazla hızlanırsam sellektör yap ben de yavaşlayayım. Çıkmışlar yola. Ferrari hızlanmış Murat sellektör yaparak yavaşlatmış bir kere iki kere... Daha sonra Ferrarici bakmış arkadan Porshe geliyor. Durdurmuş adamı ve "Benzinliğe kadar yarışalım" demiş. Başlamışlar yarışa. Helikopterle gözetim yapan trafikçiler bunları görmüş. Heyecanla telsiden bilgi vermeye başlamış: -Bir Ferrari bir de Porshe yarışa girmişler. İşin tuhafı arkadaki Murat da durmadan sellektör yaparak onları sollamaya çalışıyor...