WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Dj SoNBeLa Ft HayalSiz Rapci - Adalet Istedim 2012 şarkı sözü
Yazar
Mesaj Sayısı : 2860 Doğum tarihi : 10/06/90 Yaş : 34 Nerden : Edirne Rep Gücü : 8799 Kayıt tarihi : 16/03/08
Konu: Dj SoNBeLa Ft HayalSiz Rapci - Adalet Istedim 2012 şarkı sözü 14.04.12 21:55
SelamLa BaşLayan AŞkımız Vardı Yıllar Geçti Tarihe Karıştı Sebepsiz qiTTin Yaramı Kanattın Vicdansızsın Acımasızsın
Düşünmedinki Sen bugenci Düşünmedinki Lan Sen Halimi iÇiyorum Hergece Gülüyorsun Belki Kafam Güzeldir Ayık DeğiLimki Git Git Durma Kahpe SevgiLi öLüyorum Lan Herkes bilsin Hadi qit Sev lan Sen Piçin birini Değerde Versin Kıymet Versin Bilirsinki Gerçek Sevdim HayaLLerimi Yıkıpta Ettin Hayatı uLan Bana Zindan Ettin Kahpesin Kahpesin Herkes Bilsin Benim qibi sende Acı Çekersin Diri Diri Sende Mezara Girersin Çektiklerimi Sende Çekersin Demeyin Lan Onur iSyan Edersin Pişman oLupta Geri Dönersin Dönmesin Kendisi iStemem biLsin Gözümde Hiçsin Bunuda bilsin sevsin sevsin piçin birini sevsin
geri dönersin seninim dersin hadi s.ktir Ian istemem seni zavallı kahpesin bunuda böyle bil
sözlerim belkide agır geldi ulan gidişinde sebep neydi sende haklısın Bir P.. Kadar Olamadım Napayımö Güzelim Bizim Kanımızda p.çlik Olmadı OlAMAZDA (Hayalsiz Rapci)
---------Dj SoNBeLa----------- selamla başladı vedasız bitti hayalsız söylesene o neden gitti mutlu başladı hep hüzünle bitti aşk yok anladım benim için hitti
sevgilim dedik aşkım canım dedik biz hiç sözle kimseyi sevmedik ölümüne sevdik lan sucmu işledik güzel gün ya mutluluk istedik
kalbe kim geldi kim gecti söyle kim yakmadı canı kim sevdi ölesiye biz olamadık piç anamız degil kahpe adını cok duydum mutluluk ne söyle
anlamanı istedim anlamadın sen beni sevdiğini bildim sevmedin sen beni kalbim oldu deli aşka düşman şimdi sevmedin sen beni sevmedin kalbimi
isyan etmek yok Söz Demiştim yapamadım üzgünüm affet annecim beddua etmek yok söz demiştim söz mü kaldı hayattan silindim
adalettt istedim hani adaletttt içimde kin ona içimde şiddet cek jileti sende kendini katlet ecel gelmedinki tanımam mühdet
ben bıktım aşkımı anlatmaya o bıkmadı kalbimle oynamaya benim olmak istedi helalim olsun istedim ben aşıktım sevdiğimin canını yakmak istemedim benim sucum mu o namussuz kahpeymiş onuda bilemedim aşka mı yoksa aşık oldugumuza mı oyuncak olduk sevgi aşk sevda işte yüce duygu kelime anlamına kim uydu 2 ay önce el olan şimdi aşkın mı oldu bu dediğinizin galiba yatak sonu o degilde gidenmi suçluydu kalanmı kalan acıya boguldu giden belkide unuttu aşk kimine tek hece kimi de bizim gibi bıktı ölmeye hani aşkı hak eden??? unut sevme ooofff unutmak hıhh
zaman ilaçmış ölene ilaç ne fayda adalet istedim ben sevdim sevilmek istedim
madem yok adalet bugun bedenim son kez ölecek hakkın gectiyse helal et
Dj SoNBeLa Ft HayalSiz Rapci - Adalet Istedim 2012 şarkı sözü rap sözü sonbela burak topuz
Dj SoNBeLa Ft HayalSiz Rapci - Adalet Istedim 2012 şarkı sözü