WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Anket
Dj SoNBeLa Arabesk Rap Dj'ligine devam etsin mi?
 Evet
 Hayır
 Banane ki
Sonuçları Gör
En son konular
» Konunun ismi Nick :D
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty25.06.22 23:50 tarafından SoNBeLa

» AliExpress jetonlarla satın al (Dolandırıcılığı)
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty04.06.17 0:52 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon 5. bölüm prison break
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty13.05.17 23:32 tarafından MAKSOZ

» PokeMon Go Android Telefonlarda - PokemonGo.Apk
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty13.07.16 21:41 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon basliyor prison break
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty27.06.16 18:30 tarafından SoNBeLa

» www.MarketTekno.com 7 Ülkeden Türkiye E-ticaret
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty22.03.16 12:14 tarafından MAKSOZ

» "Dj SoNBeLa - Elin Kadını 2014"
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty06.10.14 12:59 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Matem 2014
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty04.09.14 1:13 tarafından SoNBeLa

» ozlem Ay Vs Dj SoNBeLa - Imtihan 2014
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty04.09.14 1:07 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Sen Yoksun 2014
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty04.09.14 1:02 tarafından SoNBeLa

Kayıt Ol Reklam Tıkla Forumumuzu Destekle
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Ayın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SoNBeLa
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Vote_lcapAŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Voting_barAŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Vote_rcap 
fatmanur
AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Vote_lcapAŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Voting_barAŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Vote_rcap 
ANKA
PiirLanTaa
MeMoLi
kansız_style
Dreamboys
Sevdal
ossie ustam
TaTLıBeLa
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap adresi saklayın ve paylaşın
Similar topics
    Anahtar-kelime
    beatz zalim beat sevemem tatlıses eskidi akkan ferman
    Istatistikler
    Toplam 4574 kayıtlı kullanıcımız var
    Son kaydolan kullanıcımız: slymn23

Kullanıcılarımız toplam 14718 mesaj attılar bunda 2693 konu
    Kimler hatta?
    Toplam 145 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 145 Misafir :: 1 Arama motorları

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 365 kişi 02.11.24 20:58 tarihinde online oldu.
    Like/Tweet/+1

AŞK SÖZLERİ ( 12 TANE SÜPER )

YazarMesaj
    Diloş
    Profesyonel
    Profesyonel

Kadın
    Rep Gücü : 2

AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty
    MesajKonu: AŞK SÖZLERİ ( 12 TANE SÜPER )   AŞK SÖZLERİ  ( 12 TANE SÜPER ) Empty20.08.08 19:58

Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...

Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın.
    göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.

Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

AŞK SÖZLERİ ( 12 TANE SÜPER )
    1 sayfadaki 1 sayfası
     Similar topics
    -
    » Mc 1Le$Me 7 Tane Rap