WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Anket
Dj SoNBeLa Arabesk Rap Dj'ligine devam etsin mi?
 Evet
 Hayır
 Banane ki
Sonuçları Gör
En son konular
» Konunun ismi Nick :D
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty25.06.22 23:50 tarafından SoNBeLa

» AliExpress jetonlarla satın al (Dolandırıcılığı)
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty04.06.17 0:52 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon 5. bölüm prison break
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty13.05.17 23:32 tarafından MAKSOZ

» PokeMon Go Android Telefonlarda - PokemonGo.Apk
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty13.07.16 21:41 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon basliyor prison break
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty27.06.16 18:30 tarafından SoNBeLa

» www.MarketTekno.com 7 Ülkeden Türkiye E-ticaret
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty22.03.16 12:14 tarafından MAKSOZ

» "Dj SoNBeLa - Elin Kadını 2014"
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty06.10.14 12:59 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Matem 2014
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty04.09.14 1:13 tarafından SoNBeLa

» ozlem Ay Vs Dj SoNBeLa - Imtihan 2014
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty04.09.14 1:07 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Sen Yoksun 2014
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty04.09.14 1:02 tarafından SoNBeLa

Kayıt Ol Reklam Tıkla Forumumuzu Destekle
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Ayın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SoNBeLa
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Vote_lcapQARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Voting_barQARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Vote_rcap 
fatmanur
QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Vote_lcapQARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Voting_barQARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Vote_rcap 
ANKA
PiirLanTaa
MeMoLi
kansız_style
Dreamboys
Sevdal
ossie ustam
TaTLıBeLa
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap adresi saklayın ve paylaşın
Similar topics
Anahtar-kelime
beat beatz ferman eskidi tatlıses sevemem zalim akkan
Istatistikler
Toplam 4574 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: slymn23

Kullanıcılarımız toplam 14718 mesaj attılar bunda 2693 konu
Kimler hatta?
Toplam 71 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 71 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 365 kişi 02.11.24 20:58 tarihinde online oldu.
Like/Tweet/+1

QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..

4 posters
YazarMesaj
mcyk
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek
Rep Gücü : 0

QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty
MesajKonu: QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..   QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty01.02.09 13:01

Asılsız Mesaj Oldugu Adminler Tarafından Düşünülüyor En Kısa zAmanda Ayrıntılı Araştırma Yapılıp Konu Silinecek(Admin:Tatlıbela)

MESAJIN İÇERİĞİ

ARKADASLAR GERCEK QARIZMA HICBIR ZAMAN YUZUNU GOSTERMEDI SIZLERE ISTE GERCEK QARIZMANIN KENDI AGZINDAN YASANAN OLAYLAR!!!..

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar ,

Siteye Bu İndeksi Düşüp Düşmemek Konusunda Çok Kararsızdım.Çok Düşündüm ve Sonuç Olarak Açıklamam Gerekenleri Size En İyi Bu Yolla Ulaştıracağım Kararını Aldım ..

Bazen, Gerçekten Hayatta Bazı Durumlar Karşısında Yapacak Bir şeyimiz Kalmaz ve Bazen Hiç Olmadık Zamanda Hayatımıza Alev Gibi Düşürürüz Kararlarımızı ..

Tarih 24 Mart 2003 ' Da İlk Sarkım ' Seni Seviyorum(2004) ' Adlı Parçamla Sizlere Merhaba Demiştim.

Aradan 1 Yıla Yakın Bir Zaman Geçti , Zaman Geçtikçe ve Adım Duyuldukça Sizlere Sunmam Gereken,Sizlerle Paylaşmam Gereken Birçok Şey Olduğu Kanısına Vardım ..

1 Gün 1 Çocuk Çıktı Karsıma Benimle Tanıstı Ve Sarkılarımı İstedi Aldı Ve Dinledi İnternete Girmedim 3-4 Ay Gibi Bir Süre Sonra Bir Gün Menajerlerim Gelip Bana Sarkımın Biri Tarafından Kullanıldığını Söyledi Şasırdım Çünkü Sarkımı Kullanan Çocuk Bana Kanka Diye Yaklaşıp Sarkımı Dinlemeye Alıp İnternete Sürmüştü Hakkım Yenmişti Çünkü O Sarkılarda Ki Ses Ve Sarkılar Bana Aitti ALLAH'ıma Bıraktım Onu ALLAH'ım Ne YapıyorsA Yapsın Ona !

( NOT : Yayına verılmeyen Tam 107 Parçam Mevcut .. )

4 Sene İçerisinde Adimin Duyulması , Herkes Tarafından Beklediğim ve Herkesin Aç Olduğu O İlgiyi Toplamak İçin Bir Çaba Sergilemedim. ' BEN SADECE İŞİMİ YAPTIM .. ' Sonuçları Sizler Değerlendirip Beni Bu Konuma Taşıdınız ..

Bundan Dolayı Bir Teşekkür Hepinizin Hakkı .. ' QARIZMA 'ı Bu Yolda Yalnız Bırakmayıp Sonuna Kadar Destek Veren Herkese Sonsuz Teşekkürler .. '

Bu İndeks Sadece Bunları Açıklamak Adına Atılmadı Tabi Bu Siteye.Açıklamam Gereken Daha Önemli Bir şey Var.Fakat bunlara öncelik vermek İstedim ..

Bir Süre Müzikten Uzak Kalacağım.Bu Biraz Uzun Bir Zaman Olacak Belki . Bu Süre İçerisinde Belki Unutacaksınız QARIZMA 'ı , Belki de Silinecek Dilinizden Adım.Bunu Şu anlık Bilemiyorum Tabi, Zaman Gösterecek ..

Müzik Hayatıma Ara Vermemin Nedeni;Daha Önce de Hakkımda Bilindiği Gibi Üniversite Hazırlıklarını Yarıda Bırakmam Ve Her Türk Evladı Gibi Askerlik Vazifemi Yerine Getirmek İcin Aranızdan Ayrılacaqım..Kısacası ' Eğitim ve Askerlik' Hayatıma Kaldığım Yerden Devam Etmek İstememdir.

Bu Süre Yaklaşık 2Yıl Kadar Bir Zaman.Bu Zaman İçerisinde QARIZMA Piyasada Menajerleri Tarafından Takip Edilecektir , YENİ BİR ALBUM YAYINA MENAJERLERİM TARAFINDAN VERİLECEKTİR !..

Beni İyi Tanıyan , Yapabileceğim ve Yapmayacağım Şeyleri Az Çok Bilen İnsanlar Buna Engel Olacaktır Zaten Eminim ..

Bu Süre Zarfından Sonra Yüce Allah ' in İzni İle , Sizlerle beraber Tekrar Kaldığımız Yerden Devam Etmeyi Planlıyorum .

Umarım Her şey Yolunda Gider ve Bu Süre Zarfından Sonra Sizlere Tekrar Bir Merhaba Diyebilirim .

Bunları Sizinle Paylaşmak İstedim..

Hayat Gerçekten Kısa ve Gerçekler Ummadığımız Anda , Beklemediğimiz Sürprizlerle Bizlere Merhaba Diyor ..

Ne Olursa Olsun 2 Yıl Az Bir Zaman Sayılmaz , Hakkim Geçmiş Veya Geçmemiş Beni Tanıyan Herkesten : ' HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM ! '

Dilinizden Adım , Aklınızdan Farkım , Yüreğinizden QARIZMA Sevgisi Eksik Olmasın ..

Sevgi ve Saygılarımla

QARIZMA ...

Kanıtsız Mesaj editlendi
mcyk
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek

MesajKonu: COK OZUR   QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty01.02.09 13:03

MSN SINIDE YAZMISIM LUTFEN OZUR DILERIM HERKESTEN Very Happy
Qarizmatiq
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..   QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty08.02.09 9:50

Qarizmanın adresi zaren belli yaws www.Qarizma.tk dirMesaj Düzenlendi Sebep: Küfür Yasak..!!!
cigostar
Acemi
Acemi

Erkek
Rep Gücü : 12

MesajKonu: Geri: QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..   QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty11.02.09 13:24

arkadaşın werdiği link de qarizmanın bu ddikleride doğrudur kesinlikle ellerine sağlık..yöneticilerdende su qarizmatik isimli kullanıcıyı atmalarını rica ediyorm forumdan
Laçin Çeşnigil
Yeni Üye
Yeni Üye
Laçin Çeşnigil

Kadın
Doğum tarihi : 26/07/88
Rep Gücü : 5

MesajKonu: Geri: QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..   QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!.. Empty24.03.09 14:12

arkadasımızın dedıgı dogru ali ıkı ay sonra asker ama cıft vatandas oldu ıcın ıkı ay yapıcak askerlını ondan sonrada zaten tv.dusmucek bu arada Qarızmanın 2009 albumu cıkıo albumde bıras eksıklık var onlar tamamlansın album cıkıcak haberınız olsn yeni

QARIZMA BANDROLLU ALBUM COK YAKINDA!!!..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dj Cankoc Free Beat Album Vol 3
» MeGaRaP 2010 ALBUM Vol5
» Ferman - Alayina CR Album Snippet