WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Afedersin Ama 44İmha Arabesk Rapin Krali Olmasi İçin Rapci Kalmaması Gerek O sadece MALATYA Da KRALDIR WACK Bu Yorumu Silecektim Vazgectim Kim Kimin NE OLDUGUNU BİLİYOR
SuSKuN_PeRi Acemi
Mesaj Sayısı : 7 Nerden : HER YERDEN xD Rep Gücü : 7 Kayıt tarihi : 03/08/09
mc serkan olamaz mc serkan denilen tehlikeli madde hergele, dj kral ve başkalarının raplerini çalımıstır bnce bu alemde arabesk rapin kralı isminden de anlaşılacağı gibi hemşerim hüseyin kiyat DJ KRAL grup olarak ta tartışmasız malatya style -familia tokat dır tehlikeli maddeymiş o da içinde patladı ona yapılan disslerin haddi hesabı kalmadı qrizmaya da saygım war güzel raoler yapıo ozellikle dj asille yaptıkları
Anka(Eski) Uzman
Mesaj Sayısı : 128 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 188 Kayıt tarihi : 25/12/09
arkadasım sonbela niye bukadar kirk4imhaya kılsın bari onuda söylede millet bilsin. İki yıl önce kirk4imhadan ft isteyen kimdi acaba he birde mc serkan muhabbeti geciyo mc serkan msn den imhadan özür dilediginide söylesin durust olun yapana hakkını verin ki isinizi dogru gitsin bu mesajı silme durustce cevap ver bakalım 2 yıl önce ft isteginden sonra mı basladı bu malatyastyle kıllıgın :d
imha Acemi
Mesaj Sayısı : 11 Nerden : malatya Rep Gücü : 11 Kayıt tarihi : 19/05/10
hea birde forum isi zor is yanlı olmamak lazım bu kadar taraf tutulmazki bu tamamıyla sizin siteniz olmus malatyastyle söyle böyle diyorsunuz bir tek forumdan destek almadan neler yapıyor iyi bakın görün bi sene sonra malatyastyle piyasada tek kalacak zaten su anda tekde ozaman artık sizde inkar edemeyeceksiniz malatyastyle elestiren yazıları yayınlıyorsun ya bunlarıda yayınlaki site forum gibi dursun bari ... hadi saglıcakla kalın
Dreamboys YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 311 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 218 Kayıt tarihi : 02/08/08
forumda hersey yayınlanıyor malatya style karşısında taraf tuttuldugu yok gereksiz rakip gorulmeyecek bir grup ki malatya style diss atar diss yer baska bir işe yaramaz ki
Dreamboys YüzBaşı
Mesaj Sayısı : 311 Nerden : İstanbul Rep Gücü : 218 Kayıt tarihi : 02/08/08
arkadasım sonbela niye bukadar kirk4imhaya kılsın bari onuda söylede millet bilsin. İki yıl önce kirk4imhadan ft isteyen kimdi acaba he birde mc serkan muhabbeti geciyo mc serkan msn den imhadan özür dilediginide söylesin durust olun yapana hakkını verin ki isinizi dogru gitsin bu mesajı silme durustce cevap ver bakalım 2 yıl önce ft isteginden sonra mı basladı bu malatyastyle kıllıgın :d
bu gercek mi
imha Acemi
sorun sonbela kardesinize gercekmi :d arkadasım sana göre malatyastyle diss atar diss yer baska ise yaramaz baskasına göre en iyi gruptur :d sen yap biz seni dinleyelim olurmu :d ki zaten malatyastylenin size ihtiyacı varmı sence :d ben sadece yorumlardan rahatsız oldum biras durust olursanız son zamanlardaki malatyastylenın ne kadar basarılı oldugunu görürsünüz görmesinizde pek bise ifade etmez zaten saglıcakla kalın
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08
ben basarı ile ilgili birsey gormuyorum 44imhada seste gormuyorum sıra gecelerinde turku okusa anca tutulur yada sadece malatya ve dogu tutar batıda tutulamazsınız sonbelada diyorki dj burhandan ft için kaliteli insan istedim 44imha vs verdi bu kişm sordum dj kralın elamanı ses yok adamda ama dj krallarla calışıyor yoksa adam diye sayılmaz demiş sonbelada eklemiş ft sormus imha dj krala sormam gerek dediginde 44imhaya sen kimsin bu dj kral da kimmiş demiş fti sorma gerek yok dj kral yagcısı demiş siz kimsiniz demiş daha 2/3 sene once seni (44imhayı) adam saymamış
imha Acemi
ben imha degilim ama olanlara bizzat sahit oldum mevzu o deil de:d anka kardesim doguda dinlenir diosun ya:d istanbulda hatta onu gec yurt dısında binlerce malatyastyle dinleyicisi var :d bu son mesajım bu sitede son belanın yaptıgı trackları dinleyin bide imhanın yaptıklarını hea bide sen yap seni dinliyelim
imha Acemi
işte biz kendimizi rezil etmeyi sevmiyoruz 44imha. gibi bir rapini dinledim 2 gun oluyor merak ettigimden 5 kurus etmez bir kac tane daha dinledim adamı rapten sogutacak bir ses tarz ve kalite en iyi sarkısını bana oner sana hak vereyim o zaman anlaştık mı? burhan konusunuda bilemem hiç duymadım dj burhan diye birini
imha Acemi
bilinc altı notlarını dinle benim hikayem benim öykümü dinle sevgimin katilini yada mutlu sonu dinle kardesim sonra gel bana eksiklerini yanlıslarını söyle bak ne guzel konusuyoruz iki medeni insan gibi ben zorla malatyastyle begenin demiorum ama hakedene hakkını verin diyorum yanlıs birseymi diyorum ...
ANKA Admin
Mesaj Sayısı : 1905 Doğum tarihi : 21/08/90 Yaş : 34 Nerden : GaziAntep Rep Gücü : 2302 Kayıt tarihi : 26/11/08
Konusmama Gerek Varmı koyulmuş olan video raple alakalı degil ve isimlere bakıN İZLENME SAYISINA VE KAC AY ONCE YUKLENDİGİNE ARABESKRAPİN GELDİGİ SON NOKTA BUYSA BU ARABESKRAP HİÇ BAŞLAMAMIUŞ Kİ NOKTA KONSUN BENİM HİKAYEMİ DİNLEDİM GUZEL OLABİLİR AMA DİNLEYECEGİM BİR RAP DEGİL BEAT FAZLA CIRTLAK CIKIYO BENDE RAHATSIZ EDİCİ O SORUNDA TERCİH EDİLEN MELODİDE SİZİN PAYLAŞIMLARINIZ YASAK FALAN DEGİL KİMSE SİLMİYOR BU FORUMDA PAYLAŞIMLARINIZI YANİ DUSMAN OLAN YOK SEVMİYORUM SADECE DİNLEDİGİM PARCASI OLMAYAN GRUP
imha Acemi