WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWW.EyLeNeSiM.COM Türkiyenin En iyi ArabeskRap Forumu Arabesk Rap Indir Cep Telefonu Program Oyun Tema Zil Sesleri Android & WebMaster Araclari Eğlence

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Forumumuz Satılıktır + İlgilenebilecek Admin Alınacaktır Ulaşım b.buraktopuz@gmail.com
Yogun İstek Üzerine Android Merkezi Acılmıştır..
Dj SoNBeLa Orjinal Facebook Sayfası 2015 www.facebook.com/rapsonbela
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Anket
Dj SoNBeLa Arabesk Rap Dj'ligine devam etsin mi?
Evet
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_lcap91%Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_rcap
 91% [ 32 ]
Hayır
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_lcap3%Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Banane ki
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_lcap6%Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_rcap
 6% [ 2 ]
Toplam Oylar : 35
En son konular
» Konunun ismi Nick :D
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty25.06.22 23:50 tarafından SoNBeLa

» AliExpress jetonlarla satın al (Dolandırıcılığı)
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty04.06.17 0:52 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon 5. bölüm prison break
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty13.05.17 23:32 tarafından MAKSOZ

» PokeMon Go Android Telefonlarda - PokemonGo.Apk
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty13.07.16 21:41 tarafından SoNBeLa

» büyük kaçış 5. sezon basliyor prison break
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty27.06.16 18:30 tarafından SoNBeLa

» www.MarketTekno.com 7 Ülkeden Türkiye E-ticaret
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty22.03.16 12:14 tarafından MAKSOZ

» "Dj SoNBeLa - Elin Kadını 2014"
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty06.10.14 12:59 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Matem 2014
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty04.09.14 1:13 tarafından SoNBeLa

» ozlem Ay Vs Dj SoNBeLa - Imtihan 2014
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty04.09.14 1:07 tarafından SoNBeLa

» Dj SoNBeLa - Sen Yoksun 2014
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty04.09.14 1:02 tarafından SoNBeLa

Kayıt Ol Reklam Tıkla Forumumuzu Destekle
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Ayın en aktif yollayıcıları
No user
En iyi yollayıcılar
SoNBeLa
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_lcapSizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Voting_barSizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_rcap 
fatmanur
Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_lcapSizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Voting_barSizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Vote_rcap 
ANKA
PiirLanTaa
MeMoLi
kansız_style
Dreamboys
Sevdal
ossie ustam
TaTLıBeLa
Sosyal yer imi
Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde WWW.EyLeNeSiM.COM ArabeskRap Müzik & Teknoloji Portali 2021Arabesk Rap adresi saklayın ve paylaşın
Similar topics
Anahtar-kelime
ferman beat beatz eskidi tatlıses akkan sevemem zalim
Istatistikler
Toplam 4574 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: slymn23

Kullanıcılarımız toplam 14718 mesaj attılar bunda 2693 konu
Kimler hatta?
Toplam 138 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 138 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 365 kişi 02.11.24 20:58 tarihinde online oldu.
Like/Tweet/+1

Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?

+12
Dreamboys
imha
ANKA
facamoz
Anka(Eski)
endif
by-cesaret
kansız_style
melisa
SuSKuN_PeRi
gul_5844
SoNBeLa
16 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
SoNBeLa
Disc Jokey
Disc Jokey
SoNBeLa

Erkek
Doğum tarihi : 10/06/90
Rep Gücü : 8799

Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty
MesajKonu: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty31.03.09 21:38

Bence Qarizma , Mc Karakule YA Sizin Düşünceniz Nedir??
gul_5844
Profesyonel
Profesyonel
gul_5844

Kadın
Doğum tarihi : 02/02/90
Rep Gücü : 119

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty26.08.09 11:42

tabiki kırk4imha
SoNBeLa
Disc Jokey
Disc Jokey
SoNBeLa

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty26.08.09 19:14

Afedersin Ama 44İmha Arabesk Rapin Krali Olmasi İçin Rapci Kalmaması Gerek O sadece MALATYA Da KRALDIR WACK Smile Bu Yorumu Silecektim Vazgectim Kim Kimin NE OLDUGUNU BİLİYOR
SuSKuN_PeRi
Acemi
Acemi
SuSKuN_PeRi

Kadın
Rep Gücü : 7

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty26.08.09 22:14

tabiki ilk sıra da QARİZMA .. Dj AteŞ , Dj ATAx , MC SeRKaN 8)
SoNBeLa
Disc Jokey
Disc Jokey
SoNBeLa

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty27.08.09 19:07

Konuyla ilgili anketimiz VarMı BİLMİYORUM bAKAcagım Göremezsem Bu Konuya anket eklerim
melisa
Acemi
Acemi
melisa

Kadın
Doğum tarihi : 27/10/91
Rep Gücü : 15

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty27.08.09 23:39

DJ ateş dj akman
kansız_style
Emektar
Emektar
kansız_style

Erkek
Doğum tarihi : 06/08/92
Rep Gücü : 472

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty25.10.09 23:22

tabiki ben kansız style ve kankam kardeşim burak yani dj sonbela
başka kim olucaktı kopalım kopalım
by-cesaret
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek
Rep Gücü : 1

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty15.11.09 1:20

mc serkan Very Happy
kansız_style
Emektar
Emektar
kansız_style

Erkek
Doğum tarihi : 06/08/92
Rep Gücü : 472

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty15.11.09 1:36

oda fena sayılmaz tabi benden sonra Very Happy Very Happy
endif
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek
Rep Gücü : 1

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty14.02.10 20:15

mc serkan olamaz mc serkan denilen tehlikeli madde hergele, dj kral ve başkalarının raplerini çalımıstır bnce bu alemde arabesk rapin kralı isminden de anlaşılacağı gibi hemşerim hüseyin kiyat DJ KRAL grup olarak ta tartışmasız malatya style -familia tokat dır tehlikeli maddeymiş o da içinde patladı ona yapılan disslerin haddi hesabı kalmadı qrizmaya da saygım war güzel raoler yapıo ozellikle dj asille yaptıkları Very Happy
Anka(Eski)
Uzman
Uzman
Anka(Eski)

Erkek
Rep Gücü : 188

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty14.02.10 20:25

malatya style sadece malatyada dinleniyor galiba verilen alt yapıyı caldı diyen hergele imha sözü veriyo sonra caldı diyo mc serkanın acıklaması bu
facamoz
Yeni Üye
Yeni Üye

Erkek
Rep Gücü : 5

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty22.02.10 20:11

tabiki mc serkan.ortada kanıt varmı dj kral veya hergelenın parcalarını caldıgına daır. kimsenin ahını almayın
KOYUNUN BİRİ UCURUMDAN ATLIYO
SÜRÜNÜN TAMAMI PESINDEN GIDIYO. sinirli
diyecegim oki kimseyi delilsiz suclamayın benden size tavsiye............
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek
Doğum tarihi : 21/08/90
Rep Gücü : 2302

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty22.02.10 23:01

facamoz demiş ki:
tabiki mc serkan.ortada kanıt varmı dj kral veya hergelenın parcalarını caldıgına daır. kimsenin ahını almayın
KOYUNUN BİRİ UCURUMDAN ATLIYO
SÜRÜNÜN TAMAMI PESINDEN GIDIYO. sinirli
diyecegim oki kimseyi delilsiz suclamayın benden size tavsiye............
cok haklısın:)
imha
Acemi
Acemi

Erkek
Rep Gücü : 11

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty19.05.10 2:19

arkadasım sonbela niye bukadar kirk4imhaya kılsın bari onuda söylede millet bilsin. İki yıl önce kirk4imhadan ft isteyen kimdi acaba Very Happy he birde mc serkan muhabbeti geciyo mc serkan msn den imhadan özür dilediginide söylesin Very Happy durust olun yapana hakkını verin ki isinizi dogru gitsin bu mesajı silme durustce cevap ver bakalım 2 yıl önce ft isteginden sonra mı basladı bu malatyastyle kıllıgın :d
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty19.05.10 2:24

hea birde forum isi zor is yanlı olmamak lazım bu kadar taraf tutulmazki bu tamamıyla sizin siteniz olmus malatyastyle söyle böyle diyorsunuz bir tek forumdan destek almadan neler yapıyor iyi bakın görün bi sene sonra malatyastyle piyasada tek kalacak zaten su anda tekde ozaman artık sizde inkar edemeyeceksiniz malatyastyle elestiren yazıları yayınlıyorsun ya bunlarıda yayınlaki site forum gibi dursun bari ... hadi saglıcakla kalın
Dreamboys
YüzBaşı
YüzBaşı

Erkek
Rep Gücü : 218

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty19.05.10 16:40

forumda hersey yayınlanıyor malatya style karşısında taraf tuttuldugu yok gereksiz rakip gorulmeyecek bir grup ki malatya style diss atar diss yer baska bir işe yaramaz ki
Dreamboys
YüzBaşı
YüzBaşı

Erkek
Rep Gücü : 218

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty19.05.10 16:41

imha demiş ki:
arkadasım sonbela niye bukadar kirk4imhaya kılsın bari onuda söylede millet bilsin. İki yıl önce kirk4imhadan ft isteyen kimdi acaba Very Happy he birde mc serkan muhabbeti geciyo mc serkan msn den imhadan özür dilediginide söylesin Very Happy durust olun yapana hakkını verin ki isinizi dogru gitsin bu mesajı silme durustce cevap ver bakalım 2 yıl önce ft isteginden sonra mı basladı bu malatyastyle kıllıgın :d
bu gercek mi
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty19.05.10 20:02

sorun sonbela kardesinize gercekmi :d arkadasım sana göre malatyastyle diss atar diss yer baska ise yaramaz baskasına göre en iyi gruptur :d sen yap biz seni dinleyelim olurmu :d ki zaten malatyastylenin size ihtiyacı varmı sence :d ben sadece yorumlardan rahatsız oldum biras durust olursanız son zamanlardaki malatyastylenın ne kadar basarılı oldugunu görürsünüz görmesinizde pek bise ifade etmez zaten saglıcakla kalın
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty20.05.10 21:57

ben basarı ile ilgili birsey gormuyorum 44imhada seste gormuyorum sıra gecelerinde turku okusa anca tutulur yada sadece malatya ve dogu tutar batıda tutulamazsınız sonbelada diyorki dj burhandan ft için kaliteli insan istedim 44imha vs verdi
bu kişm sordum dj kralın elamanı ses yok adamda ama dj krallarla calışıyor yoksa adam diye sayılmaz demiş sonbelada eklemiş ft sormus imha dj krala sormam gerek dediginde 44imhaya sen kimsin bu dj kral da kimmiş demiş fti sorma gerek yok dj kral yagcısı demiş siz kimsiniz demiş daha 2/3 sene once seni (44imhayı) adam saymamış
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty21.05.10 0:27

ben imha degilim ama olanlara bizzat sahit oldum mevzu o deil de:d anka kardesim doguda dinlenir diosun ya:d istanbulda hatta onu gec yurt dısında binlerce malatyastyle dinleyicisi var :d bu son mesajım bu sitede son belanın yaptıgı trackları dinleyin bide imhanın yaptıklarını hea bide sen yap seni dinliyelim Very Happy
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty21.05.10 0:28

haha hem burhanda imhaya ft icin cok dil döktü ses yoksa niye döküo Very Happy komik olmayın beyler hepinizde bi imhacilık var Very Happy
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty21.05.10 11:04

işte biz kendimizi rezil etmeyi sevmiyoruz 44imha. gibi bir rapini dinledim 2 gun oluyor merak ettigimden 5 kurus etmez bir kac tane daha dinledim adamı rapten sogutacak bir ses tarz ve kalite en iyi sarkısını bana oner sana hak vereyim o zaman anlaştık mı? burhan konusunuda bilemem hiç duymadım dj burhan diye birini
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty21.05.10 15:49

bilinc altı notlarını dinle benim hikayem benim öykümü dinle sevgimin katilini yada mutlu sonu dinle kardesim sonra gel bana eksiklerini yanlıslarını söyle bak ne guzel konusuyoruz iki medeni insan gibi ben zorla malatyastyle begenin demiorum ama hakedene hakkını verin diyorum yanlıs birseymi diyorum ...
ANKA
Admin
Admin
ANKA

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty22.05.10 22:37

Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Malatyastyle
Konusmama Gerek Varmı koyulmuş olan video raple alakalı degil ve isimlere bakıN İZLENME SAYISINA VE KAC AY ONCE YUKLENDİGİNE ARABESKRAPİN GELDİGİ SON NOKTA BUYSA BU ARABESKRAP HİÇ BAŞLAMAMIUŞ Kİ NOKTA KONSUN BENİM HİKAYEMİ DİNLEDİM GUZEL OLABİLİR AMA DİNLEYECEGİM BİR RAP DEGİL BEAT FAZLA CIRTLAK CIKIYO BENDE RAHATSIZ EDİCİ O SORUNDA TERCİH EDİLEN MELODİDE SİZİN PAYLAŞIMLARINIZ YASAK FALAN DEGİL KİMSE SİLMİYOR BU FORUMDA PAYLAŞIMLARINIZI YANİ DUSMAN OLAN YOK SEVMİYORUM SADECE DİNLEDİGİM PARCASI OLMAYAN GRUP Sad
imha
Acemi
Acemi

Erkek

MesajKonu: Geri: Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?   Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim? Empty24.05.10 18:47

sonbelanın parcalarını begeniormusun peki *

Sizce Arabesk Rap'in Krali Kim?
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Sizce en iyisi hangisi?
» 5 arabesk rap benden sizlere :)