Asılsız Mesaj Oldugu Adminler Tarafından Düşünülüyor En Kısa zAmanda Ayrıntılı Araştırma Yapılıp Konu Silinecek(Admin:Tatlıbela)
MESAJIN İÇERİĞİ
ARKADASLAR GERCEK QARIZMA HICBIR ZAMAN YUZUNU GOSTERMEDI SIZLERE ISTE GERCEK QARIZMANIN KENDI AGZINDAN YASANAN OLAYLAR!!!..
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar ,
Siteye Bu İndeksi Düşüp Düşmemek Konusunda Çok Kararsızdım.Çok Düşündüm ve Sonuç Olarak Açıklamam Gerekenleri Size En İyi Bu Yolla Ulaştıracağım Kararını Aldım ..
Bazen, Gerçekten Hayatta Bazı Durumlar Karşısında Yapacak Bir şeyimiz Kalmaz ve Bazen Hiç Olmadık Zamanda Hayatımıza Alev Gibi Düşürürüz Kararlarımızı ..
Tarih 24 Mart 2003 ' Da İlk Sarkım ' Seni Seviyorum(2004) ' Adlı Parçamla Sizlere Merhaba Demiştim.
Aradan 1 Yıla Yakın Bir Zaman Geçti , Zaman Geçtikçe ve Adım Duyuldukça Sizlere Sunmam Gereken,Sizlerle Paylaşmam Gereken Birçok Şey Olduğu Kanısına Vardım ..
1 Gün 1 Çocuk Çıktı Karsıma Benimle Tanıstı Ve Sarkılarımı İstedi Aldı Ve Dinledi İnternete Girmedim 3-4 Ay Gibi Bir Süre Sonra Bir Gün Menajerlerim Gelip Bana Sarkımın Biri Tarafından Kullanıldığını Söyledi Şasırdım Çünkü Sarkımı Kullanan Çocuk Bana Kanka Diye Yaklaşıp Sarkımı Dinlemeye Alıp İnternete Sürmüştü Hakkım Yenmişti Çünkü O Sarkılarda Ki Ses Ve Sarkılar Bana Aitti ALLAH'ıma Bıraktım Onu ALLAH'ım Ne YapıyorsA Yapsın Ona !
( NOT : Yayına verılmeyen Tam 107 Parçam Mevcut .. )
4 Sene İçerisinde Adimin Duyulması , Herkes Tarafından Beklediğim ve Herkesin Aç Olduğu O İlgiyi Toplamak İçin Bir Çaba Sergilemedim. ' BEN SADECE İŞİMİ YAPTIM .. ' Sonuçları Sizler Değerlendirip Beni Bu Konuma Taşıdınız ..
Bundan Dolayı Bir Teşekkür Hepinizin Hakkı .. ' QARIZMA 'ı Bu Yolda Yalnız Bırakmayıp Sonuna Kadar Destek Veren Herkese Sonsuz Teşekkürler .. '
Bu İndeks Sadece Bunları Açıklamak Adına Atılmadı Tabi Bu Siteye.Açıklamam Gereken Daha Önemli Bir şey Var.Fakat bunlara öncelik vermek İstedim ..
Bir Süre Müzikten Uzak Kalacağım.Bu Biraz Uzun Bir Zaman Olacak Belki . Bu Süre İçerisinde Belki Unutacaksınız QARIZMA 'ı , Belki de Silinecek Dilinizden Adım.Bunu Şu anlık Bilemiyorum Tabi, Zaman Gösterecek ..
Müzik Hayatıma Ara Vermemin Nedeni;Daha Önce de Hakkımda Bilindiği Gibi Üniversite Hazırlıklarını Yarıda Bırakmam Ve Her Türk Evladı Gibi Askerlik Vazifemi Yerine Getirmek İcin Aranızdan Ayrılacaqım..Kısacası ' Eğitim ve Askerlik' Hayatıma Kaldığım Yerden Devam Etmek İstememdir.
Bu Süre Yaklaşık 2Yıl Kadar Bir Zaman.Bu Zaman İçerisinde QARIZMA Piyasada Menajerleri Tarafından Takip Edilecektir , YENİ BİR ALBUM YAYINA MENAJERLERİM TARAFINDAN VERİLECEKTİR !..
Beni İyi Tanıyan , Yapabileceğim ve Yapmayacağım Şeyleri Az Çok Bilen İnsanlar Buna Engel Olacaktır Zaten Eminim ..
Bu Süre Zarfından Sonra Yüce Allah ' in İzni İle , Sizlerle beraber Tekrar Kaldığımız Yerden Devam Etmeyi Planlıyorum .
Umarım Her şey Yolunda Gider ve Bu Süre Zarfından Sonra Sizlere Tekrar Bir Merhaba Diyebilirim .
Bunları Sizinle Paylaşmak İstedim..
Hayat Gerçekten Kısa ve Gerçekler Ummadığımız Anda , Beklemediğimiz Sürprizlerle Bizlere Merhaba Diyor ..
Ne Olursa Olsun 2 Yıl Az Bir Zaman Sayılmaz , Hakkim Geçmiş Veya Geçmemiş Beni Tanıyan Herkesten : ' HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTİYORUM ! '
Dilinizden Adım , Aklınızdan Farkım , Yüreğinizden QARIZMA Sevgisi Eksik Olmasın ..
Sevgi ve Saygılarımla
QARIZMA ...
Kanıtsız Mesaj editlendi